«Червона» зона: у Чорткові не закриватимуть школи та дитсадки

Опубліковано:
17 Жовтня, 2020

У Чорткові вирішили не закривати дитячі садки та школи. Пори «Червону» зону карантину, заклади освіти будуть працювати у звичному режимі.

Як зазначив міський голова Чорткова Володимир Шматько, з понеділка дитячі садочки, школи будуть працювати. Також не  припинятиме  роботу  громадський транспорт.

«Мені вдалося переконати членів державної комісії, що деякі обмеження, які діють у червоній зоні, не потрібно впроваджувати у нашому місті. Вкрай важливо, щоб навчання в школах та садочках продовжувалося. Я переконав комісію і з понеділка, попри те, що ми у червоній зоні, в школи та садочки ми йдемо», – сказав Володимир Шматько.

До слова, до «червоної» зони карантину буде віднесено міста Тернопіль, Бережани, Кременець та Чортків, Борщівський, Заліщицький та Монастириський райони Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитсадки, #діти, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #червона зона, #чортків, #школи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: