COVID- 19: десять мешканців Тернопільщини підключені до апарату ШВЛ

Опубліковано:
17 Жовтня, 2020

До «червоної» зони карантину віднесли міста Тернопіль, Бережани, Чортків, Кременець, Борщівський, Заліщицький, Монастириський райони. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як поінформувала начальниця управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко, наразі в області хворіє більш як 4000 осіб.

«691 особа перебуває на стаціонарному лікуванні, з них – 105 – на кисневій масці, 95 – на кисневих концентраторах, 10 – на апаратах ШВЛ. 4295 осіб перебуває на амбулаторному лікуванні. Найбільше випадків COVID- 19 ми реєструємо серед категорії людей, старших 45 років», – зазначила Ольга Ярмоленко.

До слова, станом 17 жовтня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 17156 випадків коронавірусу, з них 219 летальних (1 випадок житель сусідньої області). Видужало 11913 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: