Добра справа Теребовлянського деканату Тернопільсько-Бучацької єпархії ПЦУ

Опубліковано:
17 Жовтня, 2020

Віряни парафій ПЦУ Теребовлянського деканату зібрали кошти для бійців 44 окремої артилерійської бригади, частина якої дислокується в м. Теребовля, що на Тернопіллі. Це було приурочено Дню захисника України. На цю милостиву акцію теребовлянські священики отримали благословення від Архієпископа Тернопільсько-Бучацької єпархії Тихона.

В Теребовлянському деканаті нараховується 15 парафій, а деканом деканату є обласний декан, митрофорний протоієрей отець Володимир Якубишин, крім того, він є капеланом теребовлянського підрозділу 44 бригади.

Кошти були вручені в храмі Святого рівноапостольного князя Володимира(ПЦУ) представнику теребовлянського підрозділу 44 бригади, який подякував від імені вояків ЗСУ та запевнив, що все буде витрачено на благо військовослужбовців, які захищають Неньку-Україну від загарбників на Сході.

Отець Володимир в свою чергу сказав: «Дякуємо Богові, дуже приємно, що більшість священиків наших парафій відгукнулись на добру справу та внесли посильну пожертву для захисників Вітчизни. Ми схиляємо низько голови перед нашими героями, адже саме завдяки їм ворог стримується і ми в інших регіонах України маємо змогу жити в спокої, добрі.

Нехай Божа благодать зійде на кожного з вас, наші дорогі воїни! Щоб у вас та ваших родин було все добре! Бажаємо вам сумлінно служити народові України і нехай в цьому вам завжди допомагає наш Господь. Слава Україні!»(Див. відео).

Віктор Аверкієв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: