У Тернопільському драмтеатрі ім. Т. Шевченка  15 жовтня відбулася презентація Програми дій «Стратегія горизонт-2025» кандидата на посаду міського голови Леоніда Бицюра.

У своїй Програмі Леонід Олексійович виокремив 12 розділів зорієнтованих на суспільно- політичні та соціально-правові зміни у житті Тернополя:

1. Цінності Урядування;

2. Якісне адміністрування і аудит;

3. Якісна медицина;

4. Містобудування, комунальне господарство та житловий фонд;

5. Економіка та інвестиції;

6. Освіта та виховання;

7. Екологія;

8. Опіка та соціальний захист;

9. Безпека;

10. Транспорт;

11. Культура та креативна індустрія;

12. Сім’я та діти.

«Кожен з розділів є важливим для тернопільської громади. Першим з них є повне перезавантаження влади Тернополя: нові правила роботи міського голови, виконавчого комітету, депутатського корпусу. Новий формат взаємодії з державними органами, з районною та обласною владами та сусідніми ОТГ.

Ми беремо на себе відповідальність стартового майданчика для економічних проєктів по всій області», – зазначає Леонід Бицюра.

null

Також кандидат закцентував увагу на проблемі слабкої економіки міста: «По інвестиціях – ми аутсайдери по всій Україні. Ми відстаємо від Івано-Франківська в 15 раз. Інвестори є. Вони чекають прозорості роботи, взаємодії».

Важливим розділом в Програмі Леонід Олексійович вважає і збільшення кількості мешканців міста до 250-ти тисяч осіб та створення середовища для комфортного життя тернополян.

Наприкінці презентації до присутніх звернувся голова Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» Микола Сліпченко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: