Global Teacher Prize Ukraine 2020: педагога з Тернопільщини привітав голова ОДА

Опубліковано:
15 Жовтня, 2020

Під час робочої поїздки голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш зустрівся із переможцем Global Teacher Prize Ukraine 2020 Василем Дяківом. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Минулого року пан Василь подав заявку на конкурс Global Teacher Prize Ukraine. Він увійшов у ТОП-10. Подати повторно заявку на конкурс його спонукало дві речі: дистанційне навчання та запровадження нової номінації «Вчитель громадянської освіти». Однак, як наголошує Василь Дяків, без спільної праці колективу йому б не вдалося здобути перемогу.

«Я завжди кажу, що перше команда, а друге – це принцип навчатися впродовж життя. Коли я починав викладати, то мої перші учні були 1978 року народження. Зараз же 2005 року народження. Це фактично 27 років різниці. Якби я продовжував використовувати методики навчання, які були 10-15 років, то ніколи не був цікавий сучасним дітям», – каже переможець Global Teacher Prize Ukraine 2020 Василь Дяків.

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації привітав Василя Дяківа та вручив цінний подарунок — персональний комп’ютер.

«Заліщицьку гімназію знать точно не лише в Україні. Адже діти беруть участь у міжнародних програмах та стажуються у Вашингтоні, Японії, Австрії. Повірте, тернопільські міські школи нині не зможуть з вами так легко позмагатися. Тому у мене не має жодного здивування, чому вчитель із Заліщиків став переможцем Global Teacher Prize Ukraine 2020», – каже Володимир Труш.

До слова, Заліщицька гімназія посіла 2 місце в області серед районів та 5 місце у рейтингу разом зі школами обласного центру. Результати здачі ЗНО з історії України вражають: 10 місце в Україні! З української мови – 73.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Global Teacher Prize Ukraine 2020, #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: