Тернопіль знову віднесли до «червоної» зони карантину

Опубліковано:
15 Жовтня, 2020

Сьогодні, 15 жовтня, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановили нове епідемічне зонування. Відтак, Тернопіль віднесли знову до «червоної» зони карантину.

До «червоної» зони карантину будуть віднесені також міста Бережани, Кременець та Чортків, Борщівський, Заліщицький та Монастириський райони Тернопільської області. Почне діяти нове епідемічне зонування. З 00 годин 00 хвилин 19 жовтня (понеділок).

Нагадаємо, що у «червоній» зоні карантину забороняється: робота громадського транспорту; відвідування закладів освіти; відвідування закладів сфери культури, кінотеатрів; діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів; обмеження зеленої, жовтої та помаранчевої зон зберігаються; відвідування закладів торговельного і побутового обслуговування населення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: