Більше як 500 демобілізованих учасників АТО з Тернопільщини шукають роботу

15.10.2020 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Цьогоріч послугами Тернопільської обласної служби зайнятості скористалися 558 демобілізованих учасників АТО, з них 28 мали інвалідність. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає директор ОЦЗ Василь Олещук, 151 учасника АТО (ООС) вдалося працевлаштувати, з них 1 – за умови компенсації роботодавцеві витрат єдиного соціального внеску, 1 – відкрив власний бізнес, отримавши одноразово допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності; 4 – були забезпечені тимчасовою роботою.

Зокрема, колишні військові знайшли роботу у сферах сільського господарства, торгівлі, ремонту транспортних засобів, оборони, інформації та телекомунікації, а також в переробній промисловості та будівництві. Деякі скористалися можливістю нову професію, а саме: водія тролейбуса, тракториста-машиніста с/г виробництва тощо.

Наразі, ще для 211 колишніх воїнів продовжується пошук місць праці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі