Активістки Галицької партії запрошують особливих матусь на зустріч

Опубліковано:
15 Жовтня, 2020

Матерів особливих діток запрошують 17 жовтня на 12.00 у ресторан Мамонт, щоб поговорити без секретів. Коли ти мама особливої дитини – обов’язки та відповідальність подвоюються. А час для себе часто нівелюється. ⠀

Кожній такій тернополянці запропонують присвятити 2 години собі: щоб почути себе, зрозуміти, усвідомити свою важливість.

— Мама – жінка, яка вміє дарувати тепло і турботу. А мама дитини з особливими потребами крім цього має ще безліч обов’язків і справ. І за цим всім їм зовсім не залишається часу для себе. Я спілкувалася з такими мамами і в розмові помітила любов, турботу і власну жертовність. Тому, саме така зустріч допоможе їм відновити власний ресурс, поспілкуватися на жіночі теми і відпочити, — каже ініціаторка заходу Юлія Хлопова.

Як зазначила кандидатка на посаду міського голови Тернополя Ірина Яремчук, Українська Галицька Партія тривалий час працює над ініціативою «Місто щасливих сімей».

— Звісно, доступність транспорту, громадського простору, якісні послуги — це надзвичайно важливо. Наша ініціатива «Місто щасливих сімей» це про добробут та комфорт всіх, від маленьких діток до літніх людей, а надто для особливих діток та їх батьків. Та головне — це щастя сімей, матерів, можливість спілкуватись з однодумцями та знайти час на себе, — каже Ірина Яремчук.

В програмі:

5 кроків до здійснення мрії. Юлія Хлопова – автор і ведуча освітньо-мотиваційних ініціатив для жінок, метафоричний коуч, кандидатка в депутати від УГП. Навчить учасниць правильно мріяти та поділиться секретами здійснення мрій. ⠀

Відчути себе привабливою. Расевич Світлана – лікар акушер-гінеколог, відомий блогер, кандидатка в депутати від УГП. Розповість що таке сексуальність та як її підтримувати своє сексуальне здоров’я.

Жінка і її особливий аромат. Юлія Ткаченко – експерт з краси, усіх зачарує дегустацію парфум в бокалах. Та навчить правильно обирати вдалий аромат відповідно до події.

Реєстрація обов’язковаза цим посиланням: https://bit.ly/3k3tJWs. Або телефонуйте за номером: 0980995755.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: