У Тернополі відбулася третя церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини»

15.10.2020 08:13   Джерело: Голос
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернопільському драмтеатрі відбулася третя церемонія нагородження “Доброволець Тернопільщини”. Про це розповіла співорганізаторка заходу Ружена Волянська.

За її словами, це – щорічний захід, під час якого відзначають бійців-добровольців, які брали участь в російсько-українській війні.

“Відбулась ІІІ церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини»!

Щиру подяку знову і знову передаю за жертовність нашим захисникам, сім’ям загиблих, добровольцям, волонтерам і всім, хто не «змучився» від війни! Бо ми не замучились. Ми продовжуємо поступ вперед до перемоги.

Щиро дякую всім небайдужим, хто підтримує наших захисників і приходить на церемонію! Дуже важливо , щоб ми не забули і пам’ятали тих, хто ризикує життям заради нас. І безмежна подяка за мирне небо тим, кого з нами вже немає..”, – написала пані Ружена.

Нагадаємо, вперше церемонію нагородження провели 14 жовтня 2019 року. Тоді відзнаки отримали 17 добровольців. Ще трьом такі нагороди присвоїли посмертно.

Засновник нагороди – доброволець-айдарівець з Тернополя Іван Солдак. Організовують нагородження представники громадського об’єднання учасників АТО Галичини та обласної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Голос  

Коментарі