COVID-19: Кабінет міністрів опублікував нові карантинні обмеження

Опубліковано:
14 Жовтня, 2020

Уряд опублікував постанову про нові карантинні обмеження. Відтак в Україні триватиме карантин до 31 грудня 2020 року. Про це повідомляє lb.ua

Згідно з документом, робота закладів громадського харчування буде обмежується з 7 ранку до 22 години. У зеленій зоні участь у масових закладах можуть брати не більше 50 осіб, у жовтій – не більше 30, помаранчевій – до 20. На спортивних заходах заборонена присутність глядачів. А органи місцевого самоуправління рекомендовано збільшити кількість громадського транспорту та контролювати дотримання карантинних вимог під час перевезень.

Також, з 15 по 30 жовтня школам рекомендовано піти на осінні канікули, а закладам професійної і вищої освіти перейти на дистанційне навчання з 15 жовтня по 15 листопада. Студентів, за можливості, просять виїхати з гуртожитків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: