День захисника України: більше ніж сто курсантів Тернопільщини склали урочисту присягу

Опубліковано:
14 Жовтня, 2020

Урочисту присягу склали 120 курсантів Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Захід став символічним, адже сьогодні святкують День захисника України. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Підтримати та привітати курсантів прийшли їхні рідні та друзі. Також, до вітального слова долучився голова обласної державної адміністрації Володимир Труш.

«Цей заклад виховує справжніх чоловіків, захисників нашої держави. Нині першокурсники склали присягу на вірність українського народу, на вірність державі. І це важливий крок у житті кожного з них. Навчання в цьому ліцеї – це великий урок мужності та патріотизму. Адже обравши для навчання цей заклад кожен, мабуть, вже тоді накреслив свої життєві цілі та орієнтири. Переконаний, кожен з вас виросте справжнім патріотом, готовим, за необхідності, стати на захист Української держави», – зазначив Володимир Труш.

До слова, ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» у Збаражі створено у 2015 році на базі Збаразького професійно-технічного училища. У навчальному закладі можна опановувати цивільну професію та попутно готуватись до служби у Збройних силах України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день захисника україни, #Збараж, #курсанти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: