Відбулася ІІІ церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини»

Опубліковано:
14 Жовтня, 2020

У Тернопільському драмтеатрі відбулася ІІІ церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини». На урочистий захід зібралися військові, волонтери та родичі загиблих героїв. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Під час церемонії восьмеро добровольців були нагороджено орденом «Лицарський хрест добровольця». П’ятеро захисників отримали нагрудні знаки «Учасника бойових дій». Також нагороди вручили волонтерам і військовому капелану.

«Серед нагороджених є і ті, кому вручають нагороду посмертно. Вони завжди будуть для нас взірцем патріотизму та любові до своєї країни. Своєю самовідданою службою вони довели, що неможливо перемогти тих, хто готовий віддати життя за Батьківщину», – зазначив заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

До слова, вперше церемонію нагородження «Доброволець Тернопільщини» провели 14 жовтня 2019 року. Тоді відзнаки отримали 17 добровольців. Ще трьом такі нагороди присвоїли посмертно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #доброволець тернопільщини, #добровольці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: