COVID-19: на Тернопільщині збільшується кількість летальних випадків

Опубліковано:
13 Жовтня, 2020

На Тернопільщині стрімко збільшується кількість хворих на коронавірус. Так, за минулу добу зареєстрували 7 летальних випадків. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає головна санітарна лікарка в області Оксана Чайчук, найбільше померлих з COVID-19 мали супутні захворювання – цукровий діабет, серцево-судинні захворювання чи онкологію.

Станом на 13 жовтня, 863 особи перебувають на стаціонарному лікуванні у закладах охорони здоров’я. 10 осіб – у важкому стані, на апаратах ШВЛ, 132 на кисневих концентраторах, 114 – на кисневій масці. На амбулаторному лікуванні – понад 4 тисячі осіб. У разі потреби госпіталі будуть розгортати на базі спортивних комплексів чи торгових центрів з великими приміщеннями. Також, на Тернопільщині розглядають можливість до надання допомоги пацієнтам з COVID-19 студентів останніх курсів медуніверситетів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: