Виготовити учнівську «Соціальну карту тернополянина» для першачків можна безкоштовно

Опубліковано:
12 Жовтня, 2020

Батьки першокласників мають можливість безкоштовно виробити електронний проїзний квиток «Соціальна карта тернополянина» для проїзду учнів у комунальному транспорті міста. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Для того, щоб виробити «Соціальну картку тернополянина» необхідно звернутися до оператора ТОВ «Системний зв’язок» (вул. В. Чорновола,1, ІІ поверх) та надавши усі необхідні документи, а саме: ідентифікаційний код і свідоцтво про народження дитини, а також її фото.

До слова, усі учні та студенти, які навчаються в тернопільських освітніх закладах та мають та «Соціальну картку тернополянина» («Учнівська» чи «Студентська»), можуть безкоштовно їздити у міських тролейбусах та комунальних автобусах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картка тернополянина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студенти, #тернопіль, #тернопільські новини, #учні
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: