У школах Тернопільщини розпочнуться осінні канікули

Опубліковано:
12 Жовтня, 2020

У загальноосвітні навчальні заклади Тернопільщини з 15 жовтня розпочнуться осінні канікули. Такі рекомендації оприлюднило МОН.

Як зазначає начальник управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома, також закладам професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання на період з 15 жовтня до 15 листопада. Водночас усі студенти повинні виселитися з гуртожитків, а кошти за проживання бути відшкодовані.

«Ми щодня фіксуємо велику кількість учнів та педагогічних працівників, які захворіли на коронавірус. За вихідні в області захворіло майже 30 учнів та 22 педагогічні працівники, – каже Ольга Хома. – Я вважаю, що такі заходи, які пропонує МОН, дозволять зменшити кількість захворюваності серед учасників освітнього процесу, не лише на Тернопільщини, а й в Україні загалом».

До слова, рішення про початок осінніх канікул у загальноосвітніх закладам прийматиме педагогічна рада кожної школи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ВНЗ, #дистанційне навчання, #канікули, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: