Ірина Яремчук розповіла, як розв’язати топ-3 проблеми Тернополя

12.10.2020 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Кандидатка на посаду міського голови Тернополя від Української Галицької Партії Ірина Яремчук назвала три головні проблеми Тернополя. На її думку, це відсутність високооплачуваної роботи, нерозвинута інфраструктура та проблеми безпеки. Про це Ірина Яремчук сказала в ефірі каналу TV-4.

— В Тернополі можна створити хороші умови для підприємництва, для залучення інвесторів, для того, щоб тернополяни могли жити і працювати в рідному місті й бачити, як ростуть їхні діти. Щоб наші сім’ї були разом, а не змушені були мама чи тато їхати за кордон. Для цього слід створити умови, щоб створювались нові робочі місця, потрібно розвивати підприємництво, залучати інвесторів. Їх цікавлять прозорі умови. Коли до нас в Тернопіль хоче зайти новий підприємець і він стикається з корупцією і з потребою дати відкат, то він розвертається і шукає інші міста, де є відкриті і прозорі умови та інвестиційний клімат. Пріоритетне завдання, це створити умови, коли підприємцям буде легко працювати в рідному місті.

Що ж до заробітчан, то, як зазначила Ірина Яремчук, слід створити можливість жити і працювати в Тернополі, тоді заробітчани самі повернуться.

Серед інших проблем — незручна інфраструктура. Ірина Яремчук вважає, що місто має бути зручним для всіх мешканців, від немовлят, до літніх людей. А це і достойні умови в пологових, і наявність пеленальних кімнат в громадських місцях, і зручний транспорт для проїзду з візочками та людей з інвалідністю, і зручні доріжки, відсутність бордюрів, і наявність зелених зон…

— На перший погляд, місто є одним з найбезпечніших, але з іншого боку тернополяни постійно скаржаться на погане освітлення в темну пору, коли повертаються з роботи, — зазначила Ірина Яремчук.

Кандидатка на посаду міського голови Тернополя каже, що також роками не вирішується проблема наркоманії та реклами наркотиків, якою розмальоване місто, продажу алкоголю неповнолітнім та в нічний час.

— В нашій програмі, з якою ми йдемо на вибори, ми розповіли, як розв’язати ці та інші проблеми. Над написанням програми працювали кілька років. Весь цей час ми не тільки вивчали проблематику, працюючи на вулицях та роблячи опитування, ми також взаємодіяли з експертами, збирали робочі групи, вивчали закордонний досвід. Детальніше з тим, як ми пропонуємо розв’язувати проблеми, можна ознайомитись в програмі «Місто щасливих сімей», — додала Ірина Яемчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі