«Рука допомоги»: волонтерів Тернопільщини просять долучитися до боротьби з COVID-19

Опубліковано:
10 Жовтня, 2020

Через важку епідеміологічну ситуацію в області волонтерів закликають долучитися до боротьби з COVID-19. Заклик про допомогу опублікувала Борщівська районна лікарня.

Як повідомляють у медзакладі, наразі на стаціонарному лікуванні перебуває 64 особи з діагнозом COVID-19. Під підозрою – 10 осіб. З діагнозом пневмонія – 87 осіб.

«На жаль, нам критично не вистачає людей (волонтерів), які готові вкладати свій час у вирішення проблеми боротьби з епідемією коронавірусу. Більшість хворих потребують цілодобовий догляду. Ми зі своєї сторони забезпечимо вас всіма необхідними засобами індивідуального захисту, а наш медперсонал надасть вам кваліфіковане роз’яснення, щодо допомоги хворим — облаштування життєвого простору, способи заміни натільної та постільної білизни, підгузків, техніка та способи переміщення осіб, які користуються допоміжними засобами пересування, догляд за тілом хворого», – йдеться у повідомленні.

До слова, станом на 10 жовтня 2020 року в Тернопільській області за результатами досліджень методом ПЛР – у 15585 випадках діагноз лабораторно підтверджений (14432 випадки – дорослі, 1153 випадки – діти), з них 197 летальних (1 випадок житель сусідньої області). Видужало 10813 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #волонтери, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: