«Першачків» Тернопільщини закликають не зволікати, а поспішати безкоштовно виготовляти електронні квитки

10.10.2020 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Закликаємо тернополян не зволікати, а поспішати безкоштовно виготовляти електронні квитки для своїх «першачків». Це дозволить дітям безоплатно користуватися комунальним транспортом, а батькам не хвилюватися щодо наявності коштів на оплату проїзду готівкою у школяриків. У відповідності до даних, наданих управлінням освіти Тернопільської міської ради ТОВ «Системний зв’язок», цього року вперше за парти сіли  понад три тисячі першокласників. Однак станом на перше жовтня заявки на виготовлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» подало ледь більше п’яти сотень з них.

Нагадуємо, що виготовити електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» першокласники можуть безкоштовно

 Для цього їхні батьки повинні звернутися до оператора ТОВ «Системний зв’язок» (вул. Чорновола,1, ІІ поверх) та надати необхідні документи для оформлення квитка – ідентифікаційний код та свідоцтво про народження школяра, а також його фото (або прийти з дитиною, щоб зробити фото безпосередньо у ТОВ «Системний зв’язок»).

До слова, електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» категорії «Учнівська» для учнів 2-11 класів тернополяни можуть виготовити, подавши пакет документів (свідоцтво про народження, ідентифікаційний код, довідку із школи та квитанцію про оплату за виготовлення квитка). Оплату за виготовлення карти (65 гривень)  можна здійснити за банківськими реквізитами: ТОВ «Системний зв’язок», р/р 26000055112638 в Тернопільській філії КБ «Приватбанк», МФО 338783, код ЄДРПОУ 37838893; призначення платежу: за виготовлення карти для (ПІП особи, котрій виготовляється карта).

Нагадуємо, оформлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» на сайті fayna-karta.te.ua передбачає оплату за виготовлення карти потрібної категорії безпосередньо на сайті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі