Кандидатка в мери Ірина Яремчук з командою представила програму Галицької партії для Тернополя. Відео

Опубліковано:
9 Жовтня, 2020

Презентація відбулась онлайн, аби всі охочі могли приєднатись, ознайомитись, поставити питання. Документ складається з трьох напрямів — прозорість та чесність, безпека та комфорт, розвиток та гармонія. Кожен з напрямів передбачає дуже практичні речі, які зроблять життя тернополян зручнішим, зазначає кандидатка на посаду міського голови Тернополя від Української Галицької Партії Ірина Яремчук.

— Ми, як християнські демократи, вважаємо, що сім’я є найважливішою частинкою суспільства. Якщо нам вдасться зробити сім’ї щасливими, то буде щасливе все місто. Що найважливіше? Це створення гідних умов, щоб тернополяни могли знайти робочі місця в рідному місті. Щоби мамам з дітьми було комфортно пересуватись в громадському транспорті і не треба було долати високих бар’єрів. Щоби можна було віддати дитину без перепон, незрозумілих черг та благодійних внесків. Щоб в нас залишались парки і зелені зони. Ми хочемо, щоб в нашому місті було зручно і комфортно всім, від дітей до літніх людей. Разом зможемо зробити Тернопіль містом щасливих сімей.

null

Над програмою партійці працювали кілька років. Під час презентації 10 фахівців з різних сфер, які є партійцями Української Галицької партії, розказали про напрями програми. Так, програма передбачає відкриту конкуренцію в теплопостачанні, що дозволить понизити тарифи, удосконалення громадського контролю над бюджетом, розв’язання проблем заторів та хаотичної парковки, прозорі умови для місцевого бізнесу та інвесторів, управління комунальним майном на аукціонах, впорядкування забудови та збереження парків, гідні умови в пологових та модернізацію закладів освіти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибори мера 2020, #галицька партія, #ірина яремчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: