Волинські географи святкують тиждень факультету

09.10.2020 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тетяна Яцечко-Блаженко

В стінах Волинського національного університету імені Лесі Українки, з 5 жовтня триває тиждень географічного факультету.

В перший день тижня факультету відбувся круглий стіл на тему: «Сучасні вимоги щодо підвищення якості навчання учасників освітнього процесу у ЗВО України». Участь у круглому столі взяли участь студенти академічних груп Гео-21, Гео-22, Гео-33, Гео-41, ФГ-61М спеціальностей 106 "Географія" ОПП "Географія"  та 103 "Науки про Землю" ОПП "Гідрологія". Захід організували і провели доценти кафедри фізичної географії Лариса Чижевська, Зоя Карпюк, Сергій Полянський.

6 жовтня, фахівцями навчальної лабораторії краєзнавчих атласів кафедри фізичної географії географічного факультету проведено день відкритих дверей лабораторії та виставку наукових здобутків про дослідження природоохоронної діяльності у межах укрупнених ОТГ Волинської області.

null

7 жовтня, тиждень географічного факультету продовжився екскурсією «Природно-заповідними і історико-культурними об’єктами Луцька», в якій прийняли участь студенти та доценти кафедри фізичної географії Чижевська Л. Т., Карпюк З. К., Полянський С. В., інженери лабораторії краєзнавчих атласів Антипюк О. В., Качаровський Р. Є. Маршрут екскурсії: ботанічна пам’ятка природи місцевого значення «Меморіал», ботанічний сад загальнодержавного значення «Волинь», ботанічна ПП м/з «Платан західний», орнітологічний заказник м/з «Пташиний гай», археологічні пам’ятки історико-культурного заповідника «Старий Луцьк», будинок Голованя.

Для студентів-географів було проведено тренінг: «Профорієнтаційна мотивація студентів до пошуку роботи». Тренерка Олена Хомюк, відділ молодіжної політики та соціальної роботи. На тренінгу студенти мали можливість визначити свою мотивацію, розставити свої професійні пріоритети й цінності. За допомогою кейсових завдань кожен самовизначився, зрозумів, яку роботу він хоче мати і що йому для цього необхідно.

null

Сьогодні на географічному факультеті триває святкування. Вже стало традицією на тиждень факультету збирати команду з брейн-рингу для того , щоб трохи розворушити свої мізки у битві розумів. Цього разу нас зібралось аж 8 команд , які пройшли 10 раундів на шляху до перемоги. Першість здобула збірна команда четвертого та першого курсів на чолі з Горбач Вікторією - «Українські конкістадори».

Це лише кілька заходів, які запланували та успішно виконують викладачі та студенти одного з кращих факультетів Лесиного вишу. Географічний факультет було засновано у 1974 році. Сьогодні його очолює Барський Юрій Миколайович, доктор економічних наук, професор. Колектив працівників та студентів географічного факультету постійно досягає значних успіхів у навчальній, науковій та гуманітарно-виховній роботі.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі