Відомий тернополянин йде в парламент замість Святослава Вакарчука

09.10.2020 09:14   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Доброволець, науковець, режисер і актор Андрій Шараскін збирається до Верховної Ради. Він очікує на постанову ЦВК про визнання обраним, щоб подати документи і стати народним депутатом. Учасник АТО з позивним «Богема» представлятиме у парламенті партію «Голос».

У Верховній Раді Шараскін займе крісло екс-лідера партії Святослава Вакарчука. Про це поінформували на сторінці «Голосу» у Фейсбуці.

Раніше передбачалося, що статус народного обранця перейде до Аліни Свідерської. Але, як пояснили у партії, «Аліна з особистих причин вона не може приєднатися до фракції «Голосу» в парламенті. Однак залишається у команді партії і продовжить допомагати «Голосу».

Нагадаємо, 43-річний Андрій Шараскін — уродженець Тернополя. З початку серпня 2014 до січня 2016 року учасник російсько-української війни.

З 2016 року був заступником командувача Української добровольчої армії з суспільно-політичних питань.

У 2019 році став головою Координаційної ради добровольців та волонтерів Національного Форуму «Трансформація України».

За участь у захисті Донецького аеропорту отримав орден «За мужність» III ступеня та відзнаку Президента України — медаль «Учасник антитерористичної операції». Також має відзнаку Міністра оборони «Знак пошани».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі