Гармановська Ірина: «Розум полягає не лише у знаннях, але й у вмінні застосувати ці знання на ділі»

Опубліковано:
9 Жовтня, 2020

Важливо володіти чіткими знаннями у різних сферах  і використовувати їх на користь, не лише собі, а й людям.

Я завжди любила здобувати знан-ня, цікавилася актуальними проблемами, з якими зустрічаються люди у повсякденному житті. Саме тому, я обрала для себе спеціальність «Економіка». Моя освіта допомогла мені у виокремленні певних негативних аспектів у економіці нашої держави, краю, що знижують рівень життя українців‚ моїх земляків.

У 2006 році я закінчила Українську академію друкарства і отримала вищу базову освіту за напрямком підготовки  «Економіка і підприємство» та здобула кваліфікацію бакалавра з обліку і аудиту. Згодом, у 2007 році у тому ж вузі здобула повну вищу освіту за кваліфікацією спеціаліста з обліку і аудиту.

З 2009 зареєстрована як приватний підприємець, до сьогодні працюю у сфері малого бізнесу.

Завдяки своєму досвіду роботи у сфері підприємництва та знанням, здобутим в університеті, я знаю про актуальні проблеми розвитку

малого та середнього

бізнесу в Україні.

В структурі економіки більшості країн ЄС малий бізнес займає лідируючі позиції, оскільки, має низку суттєвих переваг. Він швидко адаптується до змін кон’юнктури ринку, має високий рівень гнучкості та можливість конку-рувати в галузях, оперативно реагує на потреби споживачів тощо. Сектор малого бізнесу в Україні поки що не відіграє в національній економіці такої важливої ролі як в країнах Європи. Він щоденно веде боротьбу за «виживання», змушений постійно адаптуватися до поточних умов ринку. У деяких випадках результати реформ стають відчутними, але в багатьох випадках, на жаль, – ні.

Насамперед, на мій погляд, важливим кроком для підтримки малого та середнього бізнесу є програма видачі кредитів за низьким відсотком. Це можливо за підтримки також і місцевої влади та державних банків. Це дуже важливе рішення для швидкого стимулювання розвитку українського підприємництва.

Одна із головних причин, що гальмує розвиток малого підприємництва в Україні — це недосконалість податкового законодавства, оскільки, понад половину доходів підприємств вилучається у вигляді різноманітних податків та платежів. Так, змінити законодовство не входить до компетенції місцевих органів влади, але партія «Батьківщина» має представництво в парламенті і завжди відстоює інтереси дрібного та середнього бізнесу на Всеукраїнську рівні.

Реформування податкової системи повинно передбачати запровадження простої, зрозумілої системи нарахувань та сплати податків, скорочення кількості податків, удосконалення системи обчислення податкових зобов’язань та інше. І я глибоко переконана, що ситуація може бути покращена лише в активній співпраці професійних людей як у вищих органах влади, так і на місцевому рівні.

Команда партії «Батьківщина» – це єдина команда професіоналів, яка йде на вибори, щоб змінити Тернопіль, Тернопільщину та Україну на краще. Віримо у вашу підтримку!

Довідково.

Гармановська Ірина Михайлівна кандидатка у депутати до Тернопільської обласної ради.

«07» у партійному списку по вибрчому округу №2 (Тернопільська об’єднана громада).

Народилась 28 липня 1981 року  в с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області.

Освіта вища.

Одружена.

З чоловіком виховуємо трьох дітей.

Гармановська Ірина Михайлівна кандидатка у депутати до Тернопільської обласної ради.

«7» у партійному списку по вибрчому округу №2 (Тернопільська об’єднана громада).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #Гармановська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: