Тріумф правосуддя. Радикалів Тернопілля допускають до виборів

Опубліковано:
8 Жовтня, 2020

Саме у День юриста Восьмий Львівський апеляційний суд довів, що справедливість існує, зобов’язавши Тернопільську обласну ТВК зареєструвати Радикальну партію на місцеві вибори 2020.

«Він захистив право обиратися і бути обраними. Вітаю нас із спільним святом перемоги добра над злом!, – зазначив голова Тернопільської територіальної організації Радикальної партії Богдан Яциковський. – Тепер ми повним складом йдемо до обласної ради. Зелені чоловічки спіймали облизня – їм та їхнім продажним «колегам» не вдалося зламати наш радикальний дух і усунути від участі у таких важливих для країни місцевих виборів.

Я з гордістю заявляю, що Радикальна партія Олега Ляшка у повному складі буде представлена на Тернопіллі. Наша потужна команда поборола несправедливість і рішуче налаштована на перемогу. Йдемо втілювати радикальні зміни на краще. Vivere memento!»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кандидат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #радикальна партія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: