Мешканець Тернопільщини організував у СІЗО наркобізнес

Опубліковано:
8 Жовтня, 2020

Правоохоронці викрили мешканця Тернопільщини, який в СІЗО організував бізнес з продажу наркотиків. Знаходячись під слідством за збут наркотичних засобів та психотропних речовин, чоловік продовжував займатися незаконним бізнесом.

Як повідомляє поліція, маючи доступ до інтернету та користуючись мобільним телефоном в Чортківській установі виконання покарань, ще на початку травня цього року чоловік започаткував власний незаконний бізнес з міжрегіональними зв’язками. До нього долучив чотирьох осіб на волі з Хмельницької, Тернопільської та Вінницької областей.

«У середньому в день вони могли заробляти від тридцяти до сорока тисяч гривень, в залежності від кількості збуту. Під час проведення заходів ми зрозуміли, що готується нова партія наркотичних речовин. Ми прийняли рішення щодо ліквідації злочинної діяльності і учасників злочинного угруповання», – зазначає начальник управління стратегічних розслідувань Василь Джиджора.

Правоохоронцям вдалося прикрити незаконний бізнес. Під час затримання у наркоторговців вилучили більше кілограма наркотиків — амфетаміну, ПВП-солей та марихуани. Також, виявили та вилучили скретч-картки, банківські картки, записники з клієнтською базою.

«У ході слідства стало відомо, що зарплату спільники отримували на банківські картки або віртуальні гаманці. А сам організатор усі заробітки переводив у біткоїни за які надалі купував новий товар», – додає Василь Джиджора.

Трьом учасникам та організатору оголосили підозру. Двом обрали запобіжний захід, ще одного затримали, питання по четвертому ще вирішується. Також, правоохоронці встановлюють спільників наркоторговця.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотичні речовини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #СІЗО, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: