«Мама на дорозі» – тернополянки про жахливий стан тротуарів пишуть у Фейсбуці

Опубліковано:
8 Жовтня, 2020

“Окремої уваги потребують пандуси, вже встановлені… Ви пробували звести візок під таким кутом? Щоб не врізатися в стіну потрібно зубами триматися за перило.” – пишуть у групі “Мама на дорозі” про новий пандус у районі Тернопільської ЗОШ №4.

Активні жінки з візочками найкраще тестують стан доріг у місті. Про те, як їздити з маленькими дітьми діляться у дописах, при тому чітко вказують адреси проблемних ділянок та виборчий округ. Група створена не так давно, але вже стає місцем для цікавих дискусій та коментарів.

“Моя дорога в парк, – дописує Ірина Зелененька-Процюк, – перешкода № 3 – каштан. Щоб дійти з дому в парк, мені потрібно 8-10 хвилин. За цей час більше 5 разів я вимушено з’їжджаю на проїжджу частину.
Але якби то діло було тільки у каштані! За мною є ще два стовпи на тротуарі. І давайте складемо цілісну картинку – один бетонний стовп, другий бетонний стовп+вузький тротуар, тепер – каштан, попереду буде викорчуваний пеньок! Тому увесь цей відрізок (орієнтовно 5 хв ходьби) я ВИМУШЕНО! йду не по тротуару, а по дорозі. вул. Зелена, виборчий округ №4 #мама_на_дорозі”

У такий спосіб напередодні виборів привернути увагу майбутніх депутатів та голови міста Тернополя до стану доріг було би непоганою інвестицією у майбутні зручні та безпечні тротуари.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #коляска, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пандус, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: