Тернопіль може вийти з «червоної» зони карантину

Опубліковано:
7 Жовтня, 2020

У Тернополі впродовж 12 днів знизилась кількість захворюваності на COVID-19. Завдяки позитивній динаміці місто може вийти з «червоної» зони карантину». Про це повідомили під час засідання міського оперативного штабу. 

Як зазначає епідеміолог Володимир Паничев, впродовж 12 днів відмічається динаміка зниження захворюваності за чотирма критеріями, яких дотримується Кабмін. Якщо 5 жовтня показник знизився на 3,6 % в Тернопільській області, то в місті — на 8,4 %. Станом на 6 жовтня на Тернопільщині зниження показника спостерігалося в межах 7%, а в Тернополі — вище 7%.

Також збільшилась кількість людей, які одужали від коронавірусу. Станом на 7 жовтня він складає 67,7%, що є одним з найвищих показників за весь період спостереження.

Усі ці дані дають підстави для виходу Тернополя з «червоної» зони.

Нагадаємо, що державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій віднесла Тернопіль до «червоної» зони карантину. Нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 розпочали діяти з 00 год 5 жовтня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: