У єдиному в області відділення дитячої онкогематології маленькі пацієнти мають найкращі умови, – Віктор Овчарук (Відео)

Опубліковано:
7 Жовтня, 2020

З ініціативи Віктора Овчарука та за сприяння Тернопільської обласної ради на базі Тернопільської обласної дитячої лікарні працює єдине в області відділення дитячої онкогематології.

До 2018 року в області не було онкогематологічного відділення. Два роки тому з ініціативи голови Тернопільської облради Віктора Овчарука вдалось реалізовувати цей проект.

– Я горджуся тим, що на сьогоднішній день ми створили умови для дітей, які хворіють важкою недугою. Важливо, щоб маленькі пацієнти мали найкращі умови. Цього відділення в області не було, тому у 2018 році за моєю рекомендацією спільно з командою ми виділили 8 мільйонів для реконструкції цього відділення. Дуже приємно чути слова вдячності від пацієнтів, які тут лікуються, – зазначив Віктор Овчарук.  

Заступниця медичного директора з медсестринства КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради Ірина Антонюк наголошує, маленьким пацієнтам тут надають якісні медпослуги європейського рівня.

– Тут облаштовано сильну базу, сучасну вентиляцію, опалення. Дітям тут комфортно, бо відділення знаходиться на першому поверсі. Будь-які консультації пацієнти можуть отримати на місці, вони забезпечені усіма необхідними препаратами, – каже Ірина Антонюк.

Загалом Тернопільська обласна рада протягом 2016-2019 років виділила 42 млн грн для створення умов та надання медичної допомоги пацієнтам Тернопільської обласної дитячої лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #овчарук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: