Українська Галицька Партія онлайн представить програму, з якою йде у міську раду

Опубліковано:
7 Жовтня, 2020

Презентацію проведуть онлайн, аби всі охочі могли приєднатись, ознайомитись, поставити питання. Дивитись можна буде завтра, 7 жовтня, на сторінці facebook.com/UHPTernopil. Початок о 17.00.

Програма складається з трьох напрямів — прозорість та чесність, безпека та комфорт, розвиток та гармонія. Кожен з напрямів передбачає дуже практичні речі, які зроблять життя тернополян зручнішим, зазначає кандидатка на посаду міського голови Тернополя від Української Галицької Партії Ірина Яремчук.

— Ми працюємо для того, щоб Тернопіль став містом щасливих сімей, аби людям було тут зручно, безпечно та комфортно. Щоб нове життя з’являлось в гідних умовах, а матері та немовлята отримували в пологових увагу та належне забезпечення. Щоб батьки могли спокійно віддавати діток в садочок чи школу, без проблем з переповненими групами, відсутністю місць чи поборами. Щоб тернополяни могли знаходити достойну роботу в рідному місті. Ми хочемо, щоб тут були чіткі та прозорі умови для інвесторів та підприємців, які створять нові робочі місця та розвинуть економіку. Щоб в Тернополі було спокійно безпечно та зручно всім, від діток до літніх людей, — коментує Ірина Яремчук.

null

Над програмою партійці працювали кілька років. Спершу визначали проблематику, яка є найактуальнішою для тернополян. Згодом проводили круглі столи, залучали експертів, створювали робочі групи, вивчали закордонний досвід.

— Ми не виникли нізвідки перед самими виборами, а п’ять років активно працюємо і спілкуємось з тернополянами. Намети Української Галицької Партії в Тернополі за ці роки бачили, мабуть, всі. Роздаючи газети, ми говорили з людьми, добре знаємо проблеми мікрорайонів, прекрасно розуміємо, що болить людям. Проводили опитування серед містян. Зрештою, ми теж політики з народу, тому наша програма максимально наближена до звичайних людей, — каже голова Тернопільської міської організації УГП Іван Кізюк.

Як повідомили у пресслужбі партії, у презентації програми візьмуть участь партійці, які долучились до написання. Активісти УГП з різних сфер, які відповідальні за той чи інший напрям, розкажуть про пункти у програмі, за втілення яких відповідатимуть, а також дадуть відповіді на питання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп, #яремчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: