На Волині науковці обговорять безпеку у сфері охорони здоров’я

Опубліковано:
6 Жовтня, 2020

18-20 листопада в місті Луцьку, у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбудеться у Міжнародна наукова конференція на тему «Безпека у сфері охорони здоров’я на території Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна».

Реєстрація на участь в конференції триває. Формат конференції розширено. Тепер учасники, відповідно до своїх уподобань, зазначених у формі, зможуть взяти в ній участь особисто (в університеті) або он-лайн.

Конференція буде організована Програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 разом з Волинським національним університетом імені Лесі Українки.

Під час конференції розглянуть та обговорять наступні теми: 1) Підвищення ефективності профілактики та боротьби з інфекційними захворюваннями. 2) Соціально-економічні наслідки епідеміологічних ситуацій. 3) Координація діяльності служб та інспекцій у разі виникнення епідеміологічних загроз. 4) Достовірне інформування про загрози, пов’язані з епідемією, різними інформаційними центрами (включаючи державні установи та засоби масової інформації). 5) Різноманітність позицій і думок експертів та вчених з питань протидії загрозам пандемії

Детальніша інформація для учасників.

Для участі в конференції необхідно надіслати електронний формуляр заявки до 19 жовтня 2020 року.

Усі бажаючі із сусідніх регіонів можуть долучитись до конференції, заповнивши форму та отримавши підтвердження.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конференція, #луцьк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: