На краденому автомобілі: у Тернополі чоловіки потрапили у ДТП

Опубліковано:
5 Жовтня, 2020

У Тернополі на перехресті вулиць 15 Квітня–Київська водій виїхав на бордюр, а згодом авто перекинулося. На місце події приїхали правоохоронці, але кермувальника не виявили.

За словами мешканців, після того, як автомобіль перекинувся, двоє чоловіків, поставили транспортний засіб на колеса, й сівши в таксі, залишили місце автопригоди. Згодом з’ясувалося, що за кілька годин до ДТП, машину викрали.

До крадіжки виявили причетні є односельці власника авто. Вони прийшли до нього в гості, разом розпивали спиртні напої. А після того, як попрощалися з господарями та вийшли з будинку, побачили на подвір’ї авто з ключами. Ворота були також відчинені, тож гості вирішили з’їздити у Тернопільський район на дискотеку.

За кермо житель району сів у стані алкогольного сп’яніння. Повертаючись додому, він не впорався з керуванням і як результат – авто перекинулося.

До слова, чоловік зізнався у скоєному. Наразі вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: