Тернопільщина завершила підготовку до опалювального сезону 2020

Опубліковано:
5 Жовтня, 2020

Тернопільщина готова до початку нового опалювального сезону. Підготовку об’єктів теплопостачання, водопровідно-каналізаційного господарства, житлового фонду та дорожньо-мостового господарства розпочали із травня. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Під час опалювального сезону планується, що працюватимуть 333 котельні, із яких 72 – комунальні. Мешканці міста Тернополя будуть мати цілодобове постачання гарячої води. Також, під час міжопалювального періоду законодавча база дала можливість відключитися від централізованого опалення. Цією можливістю скористалося 175 мешканців», – зазначає заступниця директора департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації Софія Близнюк.

На сьогодні в області область має заборгованості за спожиті енергоносії, а саме електричну енергію, природний газ та теплову енергію. Основний борг залишається у населення. Тому людей закликають якомога швидше погасити свої заборгованості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалення, #опалювальний сезон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: