На Тернопільщині від початку року поліцейські розшукали 122 неповнолітніх

Опубліковано:
5 Жовтня, 2020

На Тернопільщині від початку року поліцейські розшукали 122 неповнолітніх. Місце знаходження 118 неповнолітніх вдалося встановити упродовж доби. Про це повідомив старший інспектор відділу ювенальної превенції ГУНП Володимир Пахолків.

За його словами, найбільша кількість повідомлень про зникнення дітей надходила до Тернопільського відділу поліції – 57, Кременецького відділу поліції – 8, Підволочиського відділу поліції – 7, Заліщицького відділення поліції – 6.

“Дуже важливо, щоб батьки чи родичі зниклих дітей не зволікали, а одразу звертались до поліції. Це дозволить оперативно встановити місце перебування розшукуваного, залучити додаткові технічні засоби”, – каже Пахолків.

“Конфлікти  з рідними, сварки між дорослими, недовіра і нерозуміння батьків, котрі, можливо,  занадто категоричні, або навпаки – повністю відстороненні від цінностей, інтересів, потреб дітей. Також приниження або знущання з боку однолітків, рідних, неприйняття їх в “здорових” соціальних групах. Сюди ж можна віднести й перше нерозділене кохання, перші розчарування у побудові стосунків”, – розповідає юридичний психолог Михайла Козюка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: