Як навчити дитину любити читати: важлива порада від Притули

Опубліковано:
4 Жовтня, 2020

Сергій Притула багато читає і часто ділиться добірками зі своїми фанатами. Син Дмитро не відстає від зіркового батька, адже також полюбляє літературу.

І це в епоху тотальної діджиталізації, коли діти пропадають в телефонах, а не в бібліотеках. Як Сергій Притула привчив сина до книжок – повідомили на Новому каналі.

 

За його словами, немає кращої мотивації, ніж приклад батьків. Діти змалку повторюють поведінку дорослих. Якщо дитина бачить маму і тата з книжкою в руках, для неї це не є чимось диким. Вона розуміє: батьки читають, значить, це норма життя.

В такому випадку, коли ти кажеш: “Дивись, я тобі таку гарну книжку купив, візьми, почитай”, у дитини немає відторгнення. Якщо ж вона цілими днями бачить батьків у ґаджетах, то і сама сидить в них. Коли ж даєш їй книжку, вона не розуміє, для чого це. Ти не читаєш, то чого я маю читати,
– розповів Притула.

“У батька була дуже велика бібліотека. Коли ми проходили якісь теми на уроках історії, я приходив додому і шукав художню літературу, яка б відповідала тому періоду”, – пригадав Притула.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #родина, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: