Тернопільський підприємець, меценат та громадський діяч висловив свою підтримку кандидатці в мери від Української Галицької Партії Ірині Яремчук.

“Я корінний тернополянин, і тому, як ніхто інший, бачу, як з роками змінюється наш обласний центр. Десь – на краще, а десь, ніде правди діти, і на шкоду людям. Бо не можуть почуватися тернополяни вільними та захищеними, коли у владних кабінетах процвітає корупція і хабарництво, прокручуються земельні оборудки і будівельний «схематоз»…

Як на мене, подолання цих та багатьох інших негативних явищ має стати пріоритетом у діяльності Ірини Яремчук на посаді мера. Адже тільки за підтримки усієї громади можна збудувати спільний дім, у якому лунатиме дитячий сміх, пануватиме злагода та взаєморозуміння. Дім, у якому хочеться жити. Жити щасливо.

Програмні засади кандидатки на посаду Тернопільського міського голови від Української Галицької партії Ірини Яремчук не можуть залишити байдужими тих, хто мріє перетворити Тернопіль у місто щасливих людей. Саме так – щасливих. І у цьому ємкому слові – добробут містян, престижна праця і гідна зарплата, належне функціонування освітніх, медичних  та культурних закладів, розвинена сфера послуг…

Іншими словами – усе, що потрібно людям для того, аби бути впевненими у завтрашньому дні, почуватися потрібними у своєму рідному місті”.

Михайло Ратушняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ратушняк, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп, #яремчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: