День вчителя: кращих педагогів Тернопільщини привітали з професійним святом

Опубліковано:
3 Жовтня, 2020

Колектив Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів привітали напередодні професійного свята. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Освіта – пріоритет у нашій роботі. Ми працюємо над тим, щоб вчителі та учні знаходилися у сучасних, затишних класах. Так, цього року нам вдалося відремонтувати та збудувати більше ніж десять закладів освіти в області – це школи, дитячі садочки. Ми покращили спортивну інфраструктуру, адже це інвестиція у здоров’я наших дітей, – зазначив Віктор Устенко. – Найбільша перемога вчителя – це успіх його учня. Тому я бажаю вам успішних та вдячних учнів, добробуту, здійснення мрій та нових перемог у житті».

До слова, у Збаразькій санаторній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів навчається 120 учнів, працює 32 педагогічних працівники.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день вчителя, #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа-інтернат
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: