Тернопільська активістка отримала орден «Гордість нації»

Опубліковано:
3 Жовтня, 2020

Відомій тернопільській активістці Ользі Шахін вручили орден «Гордість нації». Нагородження відбулася Києві. Про це Ольга Шахін повідомила на своїй сторінці у «Фейсбук».

«Ця висока нагорода – ще одне підтвердження тому, що я не схибила у виборі життєвого шляху. Вже кілька років я очолюю Тернопільський осередок «Асоціації жінок України «Дія». Впродовж цього часу ми разом із сотнями жінок нашого міста і країни працюємо на благо тих, хто потребує підтримки та допомоги. І ця нагорода уособлює подяку кожній, яка залишається небайдужою. Бо кожна дієва жінка є Гордістю нації!», – йдеться у повідомленні.

До слова, всеукраїнський проєкт «Гордість нації» покликаний об’єднати незламних та сильних духом людей, які є досвідченими громадськими та політичними діячами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ольга шахін, #орден "Гордість нації", #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: