Волонтери ГО «Теребовлянська вежа» вітають побратима з ювілеєм

Опубліковано:
2 Жовтня, 2020

3 жовтня 70 літ тому пара бузьків принесла у сільську родину Гушоватих, які жили в с. Городок Заліщицького району, маленьке Янголятко – Михасика. Михасик зростав та всіляко служив на славу свого краю, своєї Батьківщини. Не полишив він рідну ниву із жовтим житнім колоссям під яскравим блакитним небом, віддав їй більшість свого життя, допомагав людям, а як прийшла скрута, то віддався повністю волонтерській місії.

70 – то вагома дата. Як співав один грузинський співак – «… роки, то моє багатство…» Можливо у грузинів й так, але у нас, українців, оцінюють багатство чесної людини ще й по кількості зроблених за життя добрих справ, а також по кількості друзів. В тебе, брате, того є вдоста і напевно ти найбагатша людина в світі. Але все рівно ми бажаємо тобі, брате Михаїле, ще більше друзів вірних і не тих, що в Інтернеті, а таких, з якими можна стати спина в спину і відбивати натиск хоч 100, хоч 1 000 ворогів. Ворог, бачачи таке завзяття, обов’язково відступить.

А ще ми бажаємо тобі Божої Благодаті, бо знаємо, що ти щедро та щиро  роздаси її  без всякої вигоди для себе всім добрим чи збідованим людям.

Бажаєм здоров’я міцного

Та миру, і щастя без краю!

Усього найкращого щиро бажаєм,

Щоб серце щодня зігрівало тепло,

Щоб завжди в душі панувало добро,

Наснаги та злету, любові без ліку

І довгого-довгого щедрого віку!

Многія літа!!! 

null

 

null

 

null

 

null

 

Волонтери ГО «Теребовлянська вежа»,
Віктор Аверків

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Гушоватий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: