29-річна кандидатка в мери від Галицької партії, хто вона?

02.10.2020 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Досягти успіху без підтримки впливових родичів та великих грошей — про таких, як вона, кажуть: «Зробила себе сама».  Ірина Яремчук, яку висунула в мери Українська Галицька Партія, реалізувала десятки проєктів для громади міста, організувала сотні безкоштовних тренінгів для молоді, 9 років допомагала молоді професійно реалізовуватись, боролась з незаконними забудовами, відстоювала права жінок на гідні пологи. 

З простої сім’ї

Ірина Яремчук народилась в простій сім’ї інженера та освітянки. Батьки  були поруч: підтримували, допомагали, але давали Ірині свободу вибору

— Я добре вчилась, але це далось мені не через якісь здібності чи таланти, а завдяки наполегливості. Над уроками я могла сидіти дуже довго, поки не розв’язала найскладніші задачі, доти з-за столу не вставала. Так і зараз, працюю над справою, поки не завершую Ніколи не кидаю почате, — каже Ірина Яремчук.

За роботу в суді хотіли хабар

В дитинстві я постійно захищала слабших, в мене було загострене відчуття справедливості. Тому вивчившись на юриста, хотіла працевлаштуватись в суді. Я думала, що коли я добре вчилась, то знайду роботу без проблем. Але, виявилось, щоб туди потрапити, треба заплатити хабар. Для того, щоб захищати закон, треба було його порушити. Ірина вирішила не йти на компроміс із совістю.

— Я знайшла роботу в «Молодіжному центрі праці» менеджером, допомагала людям шукати роботу, а тоді стала директором центру. Я отримую задоволення від того, що я є для когось корисною, — пояснює Ірина Яремчук.

Організувала сотні тренінгів

9 років Ірина Яремчук займалася громадською діяльністю. Очолила громадську організацію “АТОМ”, разом втілили багато ініціатив: “Лабораторія молодіжних проєктів”, “Обирай професію — обирай майбутнє”, “Відкритий центр інформаційних технологій”, англомовний розмовний клуб, співпрацівала з волонтером Корпусу Миру США, разом з іншими громадськими організаціями відкрили Молодіжний центр. Завдяки Ірині хтось знайшов своє покликання, хтось роботу, хтось здобув знання.

— Байдужість до інтересів простих людей та громадських організацій мене дуже зачіпала. Люди гинули на Майдані та продовжують гинути на Сході, а система не змінювалась, все вирішувалось корупційно і з корисливих мотивів. Так не має бути. Лежачи на дивані, Україну не зміниш, — зазначає Ірина.

Чому Українська Галицька Партія?

Українській Галицькій Партії є друзі та однодумці Ірини, вона слідкувала за роботою команди, а потім вирішила приєднатись. З командою УГП вона напрацьовувала ідеї для освітньої сфери та ЖКГ, організовувала акції на підтримку української мови та патріотів, проводила заходи для дітей та сімей, допомагала жінкам відстояти своє право на гідні пологи.

— На відміну від кишенькових партій політиків, в УГП все інакше, всі рішення приймає команда, тут нема вічного лідера, як Лукашенко у Білорусі. Очолити партію може звичайна здібна людина, яка вступила в команду, проявила себе, взяла на себе відповідальність. Принцип мультилідерства, соціальні ліфти, цінності — це все мені дуже підходить.

Жінка може все

Ірина Яремчук — здібна керівниця, організаторка, мотиваторка. Завдяки авторитету, гострому розуму та лідерським якостям, Ірину обрали заступницею Голови Політради Української Галицької Партії, а також одноголосно підтримали її, як кандидатку в мери.

— В нас сильна команда, ми з однопартійцями кілька років працювали в кількох напрямах одночасно, з підтримкою тернополян вдалось зробити чимало, але найважливіше попереду. Ми працюємо над ініціативою «Місто щасливих сімей», бо ми хочемо, щоб тернополяни були щасливі в себе вдома, могли виховувати тут дітей, мали нагоду знайти гідну роботу з достойною зарплатою, мали можливість самореалізації. Подальша робота буде спрямована на залучення інвесторів, створення робочих місць, створення комфорту та умов для сімей з дітьми, для літніх людей, щоб Тернопіль справді став містом щасливих сімей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі