В одному із відремонтованих дитсадків Тернопільщини протікає дах

02.10.2020 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У недавно відремонтованому дитсадку «Калинонька» у Збаражі протікає дах. Між дитячими ліжками порозкладали тази, щоб збирати воду.

Батьки обурені неякісним ремонтом. Адже виконані роботи оглядали та потім заплатили підряднику за неякісний ремонт.

Як зазначила голова районної ради Світлана Бондар, сьогодні в 16.30 в ДНЗ виїдуть представники комісії з питань ТЕБ та НС при РДА і якщо дадуть висновок про небезпеку перебування дітей та персоналу та необхідність негайного усунення недоліків, то наступним кроком буде визначено суму для ремонту та подано пропозицію РДА про виділення коштів на сесії райради.

«Сесія відбудеться 9 жовтня і я впевнена, що депутати підтримають питання про виділення додаткових коштів для вирішення проблеми. Разом з тим, вважаю, що депутатському корпусу районної ради теж треба звернутися в правоохоронні органи щодо неякісного ремонту даху в "Калинонці" та притягнення винних до відповідальності за витрачання коштів платників податків, відшкодування збитків», - додає Світлана Бондар.

До слова, за неякісний ремонт заплатили 160 тисяч гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі