Кращих працівників професійно-технічної освіти Тернопільщини відзначили нагородами

Опубліковано:
1 Жовтня, 2020

 З нагоди 80-річчя створення системи професійно-технічної освіти нагородили кращих педагогів. Захід відбувся у стінах Вишнівецького замку. Про це повідомляє Тернопільська обласна державана адміністрація.

Як зазначив Віктор Устенко, сьогодні перед професійно-технічною освітою постає багато викликів. Однак, актуальність профосвіти залишається незмінною.

«Хочу привітати тих, хто готує нових фахівців. Адже ні для кого не секрет, що промислова еліта творить потенціал країни. Ми чітко усвідомлюємо важливість професійно-технічної освіти, яка готує необхідних спеціалістів для України», – каже заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок та багаторічну сумлінну працю Віктор Устенко вручив грамоти та подяки обласної державної адміністрації кращим працівникам професійно-технічної освіти краю. Також, заступник нагородив нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» Ігора Юзвіна — майстра виробничого навчання Тернопільського вищого професійного училища № 4 ім. Михайла Паращука.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вишнівець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #професійно-технічна освіта, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: