Місцеві вибори 2020: на Тернопільщині зареєстрували кандидатів від 18 політичних партій

01.10.2020 20:45   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Для участі у перших місцевих виборах до Тернопільської міської ради зареєструвалися кандидати від 18 місцевих осередків політичних партій. Про це повідомляє Тернопільська міська територіальна виборча комісія.

Відтак, участь у виборчих перегонах візьмуть: політична партія «Республіканська платформа»; «Правий сектор»; Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»; Опозиційна платформа – за життя; Європейська Солідарність; політична партія «Сила і Честь»; «УДАР» (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка»; партія «За Майбутнє»; «Громадянський рух «Хвиля»; партія «Наш Край»; «Українська Галицька партія»; партія «Голос»; «Слуга Народу»; «ДОВІРА»; Всеукраїнського об’єднання «Свобода»; політична партія «Патріот»; Тернопільська обласна організація «Порядок. Відповідальність. Справедливість»; Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей».

Нагадаємо, що 25 жовтня Україні відбудуться чергові й перші місцеві вибори.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі