«Відмінник освіти»: педагогу з Тернопільщини вручили нагрудний знак МОН України

Опубліковано:
1 Жовтня, 2020

Педагога з Тернопільщини Ігора Юзвіна нагородили нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Для мене ця нагорода дуже важлива. Дякую усім, хто гідно оцінив мою працю. Однак, це не тільки моя заслуга. Вона належить всім викладачам навчального закладу, заступникам, старшим майстрам», – каже майстер виробничого навчання Тернопільського вищого професійного училища № 4 ім. Михайла Паращука Ігор Юзвін.

Як наголосив пан Ігор, найбільшою нагородою для нього залишаються студенти, які знайшли свій життєвий шлях та змогли реалізуватися в Україні. Вони не виїхали за кордон, а продовжують розвиватися та працювати вдома.

До слова, нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» має другий (середній) ступінь серед відзнак Міністерства освіти і науки України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ігор Юзвін, #нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #педагог, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: