У Тернополі почали діяти намети «Варти» (Відео)

Опубліковано:
1 Жовтня, 2020
Громадський рух «Варта» підтримує кандидата на посаду міського голови Тернополя Ігоря Сцібайла.

 
У різних мікрорайонах Тернополя вже почали діяти агітаційні намети. Задіяні волонтери пройшли ПЛР-тести на коронавірус, аби не наражати на небезпеку тернополян.
 
– Після офіційної реєстрації мене кандидатом на посаду міського голови ми розпочали агітацію. У кожному мікрорайоні міста стоїть намет Громадського руху «Варта». Наші волонтери роздають газети «Варти» і розповідають про новий рух у Тернополі. Запрошуємо усіх підходити до наметів, аби детальніше ознайомитися із «Вартою» та моєю програмою кандидата у мери Тернополя й проєктом європізації міста,  розповідає кандидат у мери Тернополя Ігор Сцібайло.
 
 
Волонтери громадського руху «Варта» зазначають,  тернополяни охоче підходять до наметів, аби ознайомитися з «Вартою» та кандидатом, якого цей громадський рух підтримує на посаду міського голови Тернополя.
 
null
 
– Це вперше ми спробували себе у ролі волонтерів. Перед початком агітації нам усім зробили ПЛР-тест на коронавірус, хоч ніяких ознак недуги не було, – каже волонтер Олег.
null

– Люди підходять, беруть газети, бо їх цікавлять нові обличчя. Розпитують про кандидата, який хоче зробити Тернопіль європейським містом,  зазначає волонтер Андрій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #"Варта", #Ігор Сцібайло, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: