Тернополянам треба припинити годувати олігархів, – Тарас Савчук

Опубліковано:
30 Вересня, 2020

Сьогодні українців спокушають партії та політичні проекти, які належать та фінансуються олігархами. Тернополянам обіцяють нові «космічні» перспективи. А, насправді олігархічні партії прагнуть потрапити у міську раду з однією метою – щоб їх реальний власник заробив ще більше. По це написав на сторінці у Фейсбук громадський діяч та перший номер списку партії тернополян «Республіканська платформа» до Тернопільської міської ради Тарас Савчук.

Не годуйте олігархів

«Через схеми. У вигляді землі під забудову чи прихованої приватизації комунального майна. Тому голосуючи за олігархічну партію, ви голосуєте за олігарха. Годуєте олігархів тернопільською землею, тернопільськими парками, тернопільським майном», – підкреслив Тарас Савчук.

Тернопільська альтернатива олігархічним партіям

«Перша некомуністична партія в новітній історії України – «Республіканська платформа». Це партія не олігархів, а простих українців. У Тернополі це партія простих тернополян, які об’єдналися, щоб Тернопільська міська рада працювала по-новому. Працювала не на «дерибан», а на медиків, освітян, підприємців та студентів. На інтереси тернопільської громади», – зазначив громадський активіст.

Не депутати «зі стажем», а медики, освітяни та військові

«Саме тому кандидати від «Республіканської платформи» – не багаторічні чиновники чи «депутати зі стажем», які звикли стрибати з партії в партію, а ці ж підприємці, медики, освітяни, військові, службовці, журналісти, яким не байдужа доля Тернополя. Більше того вони вже що мають авторитет серед своїх сусідів і вже багато зробили для своїх земляків. Тому для звіту про їхню роботу їх не треба буде розшукувати в столиці або за кордоном. Це Ваші сусіди, до яких завжди можна звернутися», – написав Тарас Савчук.

Голосуйте за Тернопіль

«То ж голосуючи за «Республіканську платформу» у Тернополі – віддаєте свій голос за свій дім, свій двір, свою вулицю. За свій Тернопіль!», – підсумував лідер партії тернополян.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #республіканська платформа, #тарас савчук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: