Чи готова Тернопільщина до початку нового опалювального сезону

Опубліковано:
30 Вересня, 2020

Тернопільщина готова до початку нового опалювального сезону. Про це повідомили під час засіданні колегії обласної державної адміністрації, яке відбулося 30 вересня.

«Фактично підготовлено 1 186 котелень усіх форм власності, 3229 житлові будинки, 1 125 об’єктів соціально-культурного призначення. Здійснено ремонт/заміну 26,5 км водопровідних, 7,2 км каналізаційних та 1,15 км теплових мереж. Замінено 35 котлів на відомчих котельнях області», – зазначила заступниця директора департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації Софія Близнюк

Також для забезпечення утримання в належному технічному стані міських доріг і вулиць підприємствами житлово-комунальної галузі підготували 177 одиниць спеціалізованої техніки та 23,8 тис. тонн посилкового матеріалу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалювальний сезон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: