Тернополян запрошують до участі у відеоконкурсі «Не лінуйся! Рухайся!»

Опубліковано:
30 Вересня, 2020

Обласний відеоконкурс «Не лінуйся! Рухайся!» під час карантину стартує 1 жовтня. Організовує захід Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з метою залучення всіх категорій громадян до сталої звички ведення здорового способу життя та зміцнення здоров’я. Отож, як активно та з користю для здоров’я можна проводити вільний час, займаючись різними видами фізичної активності як на свіжому повітрі, так і у спортзалах та приміщеннях, і пропонується відобразити у відеороботах під гаслом «Не лінуйся! Рухайся!» тривалістю до 60 секунд. Триватиме конкурс до 30 листопада.

Відеоролики потрібно надіслати за електронною адресою: tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/. Усі відеоролики мають бути авторськими, причому до конкурсу допускається лише одна робота одного автора. Конкурсні відеосюжети повинні бути представлені у цифровому форматі MP4, колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту. Назва ролика повинна мати такий вигляд: ім’я, прізвище автора, адреса (вулиця, населений пункт, район) та номер телефону (наприклад: Руслан Бойко, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Бережанський район, тел. 0981111122). До участі не допустять роботи, де зображено символіку політичних партій, рекламу алкогольних чи тютюнових виробів.

Докладно ознайомитись з положенням конкурсу можна за посиланням.

Відеоролики учасників конкурсу «Не лінуйся! Рухайся!» будуть розміщені на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у Фейсбук https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/. Переможці та призери визначатимуться за результатами онлайн-голосування. Для того, щоб проголосувати, потрібно поставити вподобання (лайк) до відеоролика. Триватиме голосування до 1 грудня, а результати конкурсу будуть опубліковані до 4 грудня. Дізнатися їх можна на Фейсбук-сторінці Центру, на сайті управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА http://oblsport.te.ua/. Опублікують імена переможців і на фейсбук-сторінці Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Організатори зберігають за собою права на репродукцію всіх поданих відео, без обмеження терміну використання.

Переможці та призери обласного відеоконкурсу «Не лінуйся! Рухайся!» під час карантину будуть нагороджені медалями, сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та призами від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Довідки за телефоном (0352) 520-353.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відео, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: