У Тернополі нагородили бібліотекарів

30.09.2020 18:44   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі відзначили працівників бібліотек з нагоди професійного свята. Урочисті заходи відбулися у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді, яка цьогоріч відзначила 40-річчя. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Які б цифрові технології не були, книга залишиться на наших полицях. Тисячолітня історія друкарства це доводить. Для мене особисто бібліотека — це можливість поринути у світ друкованого слова. Коли ти вибираєш книги на полицях, хочеш прочитати всі й одразу, то це справді захоплює і надихає, — каже заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Устенко. – Усім працівникам бібліотек хочу побажати, щоб робота була спокійна, приносила задоволення, а вдома чекала радість. Радість від того, що всі Ваші рідні здорові».

За високий професіоналізм, вагомий внесок та сумлінну працю Віктор Устенко вручив грамоти обласної державної адміністрації працівникам бібліотеки. Також, у фонд бібліотеки передали нові сучасні видання.

До слова, Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні щорічно 30 вересня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі