«Я в то болото не поїду» - голова ОТГ Сергій Поперечний про село Вербівці

Вербівці – село Теребовлянської ОТГ, куди не ступала нога Сергія Поперечного.

29.09.2020 19:50   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Відсутня дорога, у жахливому стані ФАП та школа – у селі Вербівці Теребовлянської ОТГ люди скаржаться на повну відсутність інфраструктури. За п’ять років, відколи село приєдналося до Теребовлянської ОТГ, немає ніяких позитивних змін.

«Поперечний – він тут уваги не звертає зовсім, його не було тут ніколи, відколи він вже в Теребовлі» - розповідає пан Богдан, житель села Вербівці. «Його слова є такі: я в то болото не поїду» - додає ще один житель села Вербівці.

«Після того, як ми почали висвітлювати брехню Сергія Поперечного, люди почали писати мені особисто різні вражаючі факти. Нас запросили у село Вербівці і перше, що я тут побачив – ФАП, який, мабуть, не бачив ремонту з часу свого заснування. В такому стані ФАПу, мабуть, немає в жодному селі нашої ОТГ. Тут ніяких немає змін, ніякого покращення немає. І це неприпустимо, що в таких умовах приймають допомогу наші громадяни » - зазначив житель Теребовлі Степан Кондира.

Вербовецька загальноосвітня школа також нині не в кращому стані. Особливо її спортивний майданчик. Навчальний заклад у селі Сергій Поперечний також хотів закрити. «Наші вчителі поїхали до нього просити, щоб не закривав школу. Казали, що вони всі залишаться без роботи. А поперечний сказав – Польща велика, всіх приймає» - додає пан Богдан, житель села Вербівці.

Відтак, люди з села Вербівці, які довірилися Сергію Поперечному і долучилися до Теребовлянської ОТГ – залишилися ні з чим, та ще й з неприємними враженнями від хамства очільника. «У нас тут нічого немає конкретно» - зазначає пан Богдан.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі