Нагородили кращих працівників дошкільних закладів Тернопільщини

Опубліковано:
29 Вересня, 2020

У селі Біла нагородили кращих працівників дошкільних закладів області. Нагороди педагогам вручили з нагоди професійного свята. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Цього року ми вперше проводимо заходи до Дня дошкілля. І, надіємося, це стане доброю традицією. Ми сьогодні зібралися у цьому закладі не випадково, адже вихователі зі всієї області мають можливість ознайомитися з принципово новим підходом до виховання дітей. Адже садочок у Білій збудовано з врахуванням всіх вимог концепції «Нової української школи». Ми сподіваємося, що на теренах області буде ще більше таких закладів», – зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

Відтак, за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок та багаторічну сумлінну працю, працівникам дошкільних закладів краю вручили грамоти та подяки обласної державної адміністрації кращим.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біла, #вихователі, #дитсадок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: