На Тернопільщині викрито групу з 7 осіб, які торгували канабісом за допомогою «Телеграму»

Опубліковано:
29 Вересня, 2020

За процесуального керівництва Тернопільської місцевої прокуратури спільно з працівниками слідчого управління ГУНП в Тернопільській області та Управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН НПУ викрито групу з 7 осіб, що збували наркозалежним особам канабіс, використовуючи месенджер «Телеграм».

За даними слідства, у січні 2019 року тернополянин налагодив схему придбання та збуту наркотичної речовини через додаток для смартфонів «Телеграм», залучивши до цього 6 спільників. Безпосередній збут канабісу  кінцевим споживачам вони здійснювали методом прихованих «закладок», а гроші за товар отримували за допомогою платіжної системи «EasyPay».

Під час обшуків у помешканнях зловмисників правоохоронці вилучили грошові кошти, мобільні телефони, наркотичні засоби на суму понад 200 тис грн й пристрої для їх вживання,  комп’ютерну техніку, телефонні та банківські карти.

На даний час 7 особам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України, 2 із них обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою, інші – перебуватимуть під домашнім арештом.

Розслідування триває.

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: